Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Reisenthel

Duocase Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 12.5 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 3 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l
Woonruimte Badkamer

De Duocase is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische make-up tas. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 12.5 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

Gemaakt van gerecycled polyester, is de Duocase niet alleen trendy, maar ook duurzaam. Het materiaal is zorgvuldig gekozen om een positieve impact op het milieu te hebben. Daarnaast is deze make-up tas van het gerenommeerde merk Reisenthel, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Met een opbergcapaciteit van 3 liter en 3 open binnenvakken, biedt de Duocase voldoende ruimte om al je make-up georganiseerd te houden. Of je nu lippenstiften, oogschaduwpaletten of kwasten wilt opbergen, deze tas heeft de perfecte opbergopties voor jou.

De Duocase is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je make-up veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft. Of je nu onderweg bent of jezelf klaarmaakt voor een avondje uit, deze tas zorgt ervoor dat je altijd je favoriete make-up bij de hand hebt.

Niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor onderweg. De Duocase is veelzijdig en past perfect bij jouw levensstijl. Of je nu op reis bent of gewoon je make-up wilt organiseren, deze tas is de ideale metgezel.

Met zijn trendy Twist Blue kleur, voegt de Duocase ook een vleugje stijl toe aan je make-uproutine. Of je nu een minimalistische look wilt of juist wilt opvallen, deze make-up tas is een fashion statement op zich.

Kortom, de Duocase is de perfecte make-up tas voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en trendy make-up collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies