Kipling

Parac Blue Bleu 2

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Bleu 2
Merk product code KPKI288796V
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Serie Parac
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4.5 l

Op zoek naar een praktisch en stijlvol make-up tasje? Dan is de Parac van Kipling precies wat je nodig hebt. Dit make-up tasje behoort tot de categorie "Make-up tasjes" en is perfect voor volwassenen.

De Parac heeft een afmeting van 22.5 cm breed, 10 cm diep en 17 cm hoog. Het tasje is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige ritssluiting. De kleur van de Parac is Blue Bleu 2, zoals aangegeven door het merk.

Met een volume van 4.5 liter biedt de Parac voldoende ruimte voor al je make-up essentials. Het tasje heeft handige opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je je make-up georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Parac is onderdeel van de gelijknamige serie van Kipling. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de Parac make-up tas ben je verzekerd van een praktisch en fashionable accessoire.

Bestel nu de Parac make-up tas van Kipling en geniet van een georganiseerde en stijlvolle make-up routine. Voeg dit must-have item toe aan je collectie en maak je klaar om te stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies