Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Fjallraven

Kanken Gear Bag Spicy orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled, Organisch
Hoogte 12 cm
Keurmerken G-1000
Materiaal 65% Gerecycled polyester, Organisch katoen 35%
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Spicy orange
Merk product code F25862
Opberg opties 2 open binnenvakken
Serie Kanken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l
Wasvoorschriften Zachte borstel en lauwwarm water
Waterdichtheid Waterafstotend
Woonruimte Badkamer

De Kanken Gear Bag is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle make-up tas. Met een breedte van 19.5 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 12 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 65% gerecycled polyester en organisch katoen. Het gebruik van gerecyclede en organische materialen benadrukt de duurzaamheid van dit product. Bovendien is de Kanken Gear Bag voorzien van het G-1000 keurmerk, wat staat voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je erop vertrouwen dat je make-up veilig en georganiseerd blijft. De tas heeft ook twee open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete producten.

De Kanken Gear Bag is onderdeel van de populaire Kanken serie van het merk Fjallraven. Het merk kleurnaam van deze tas is Spicy orange, wat een vleugje levendigheid en persoonlijkheid toevoegt aan je make-up collectie.

Deze tas heeft een volume van 2 liter en is waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele morsingen of lekkages. Het onderhoud is ook eenvoudig, met wasvoorschriften die een zachte borstel en lauwwarm water aanbevelen.

Of je nu thuis bent in je badkamer of onderweg, de Kanken Gear Bag biedt de perfecte opbergoplossing voor al je make-up benodigdheden. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle make-up routine!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies