Cabaia

Travel Kit Golden Lane Golden Lane

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 18.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Golden Lane
Merk product code CAB932RJZJ
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Travel
Type sluiting Ritssluiting

De Travel Kit Golden Lane is een must-have accessoire voor dames die graag georganiseerd en stijlvol willen reizen. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 18.5 cm, biedt deze make-up tas voldoende ruimte voor al je essentiële beautyproducten.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld. Het merk Cabaia staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en is gecertificeerd als een B Corporation. Bovendien is de Travel Kit Golden Lane ook EVE VEGAN gecertificeerd, wat betekent dat het volledig veganistisch is.

De zwarte hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp van deze tas. Het ritssluitingssysteem zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn tijdens je reizen. Met één open binnenvak kun je gemakkelijk bij je make-up en andere benodigdheden.

De Travel Kit Golden Lane maakt deel uit van de Travel serie van Cabaia. Het merk kleurnaam, Golden Lane, geeft deze tas een unieke uitstraling. Met de merkproductcode CAB932RJZJ weet je zeker dat je een authentiek product van Cabaia in handen hebt.

Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, de Travel Kit Golden Lane is de perfecte metgezel voor elke modebewuste reiziger. Bestel vandaag nog en reis in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies