UGG

Pom Pom Fleece Lined Crew Sock Seashell Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Acryl
Merk UGG
Merk kleurnaam Seashell Pink
Merk product code 1014837
Pasvorm Nauwsluitend

Ben je op zoek naar comfortabele sokken die je voeten warm houden tijdens de koude wintermaanden? Dan zijn deze Pom Pom Fleece Lined Crew Socks van UGG perfect voor jou! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een nauwsluitende pasvorm.

Gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, bieden deze sokken niet alleen warmte, maar ook een zacht en knus gevoel. De fleece voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door lekker warm blijven, zelfs op de koudste dagen.

Deze Pom Pom Fleece Lined Crew Socks zijn van het bekende merk UGG en hebben een prachtige kleur genaamd "Seashell Pink". De unieke kleur voegt een vleugje stijl toe aan je sokkencollectie en maakt ze perfect om te dragen met je favoriete outfits.

Met de productcode "1014837" weet je zeker dat je de originele UGG-kwaliteit krijgt. Deze sokken zijn niet alleen functioneel, maar ook trendy en modieus. Ze zijn een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame die comfort en stijl belangrijk vindt.

Wacht niet langer en verwen jezelf met deze heerlijk zachte en warme Pom Pom Fleece Lined Crew Socks van UGG. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort tijdens de wintermaanden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies