Oroblu

Demi Bas Bootie Shiny Sok Dark Caramel Lz22

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyamide
Merk Oroblu
Merk kleurnaam Dark Caramel Lz22
Merk product code VOBC67018
Pasvorm Nauwsluitend
Wasvoorschriften 30 graden

De Demi Bas Bootie Shiny Sok is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor ze zacht en duurzaam zijn. Het merk Oroblu staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze sokken zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam Dark Caramel Lz22 voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Deze sokken hebben een nauwsluitende pasvorm, waardoor ze perfect op hun plaats blijven zitten en niet afzakken. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een avondje uit, deze sokken zorgen ervoor dat je er altijd verzorgd uitziet. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, want ze kunnen gewassen worden op 30 graden.

Met de Demi Bas Bootie Shiny Sok voeg je een vleugje glamour toe aan je sokkenlade. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies