Hunter

Kids Fleece Boot Sock Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Hunter
Merk kleurnaam Black
Merk product code KAS3419RCF

De Kids Fleece Boot Sock van Hunter is perfect voor jonge avonturiers die warme en comfortabele sokken nodig hebben tijdens hun buitenactiviteiten. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zijn gemaakt van gerecycled polyester, waardoor ze niet alleen zacht en knus zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Met de merknaam Hunter ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Deze Kids Fleece Boot Sock in de kleur zwart is een must-have voor elke kleine fashionista of stoere avonturier. De sokken zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus. Ze passen perfect bij elke outfit en voegen een vleugje stijl toe aan elke look. Met de merkproductcode KAS3419RCF weet je zeker dat je de originele en authentieke Hunter-sokken in handen hebt.

Met de Kids Fleece Boot Sock van Hunter hoef je je geen zorgen te maken over koude voeten. Het gerecyclede polyester materiaal zorgt voor een uitstekende isolatie en houdt de voeten van je kinderen warm, zelfs tijdens de koudste dagen. Deze sokken zijn duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor zowel ouders als kinderen.

Laat je kinderen genieten van het buitenleven met de Kids Fleece Boot Sock van Hunter. Deze sokken bieden niet alleen comfort en warmte, maar ook stijl en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de beste sokken voor hun avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies