Happy Socks

All Smiles Sock Sock All Smiles

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Happy Socks
Merk kleurnaam All Smiles
Merk product code DNY01
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar vrolijke sokken die een glimlach op je gezicht toveren? Dan zijn de All Smiles Sock Socks van Happy Socks perfect voor jou! Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor volwassenen en zijn gemaakt van comfortabel katoen.

Met het merk Happy Socks weet je dat je kwaliteit in handen hebt. De All Smiles Sock Socks hebben een uniek ontwerp met de kleurnaam "All Smiles". Deze sokken zijn een echte eyecatcher en zullen zeker de aandacht trekken.

Deze sokken hebben de productcode DNY01 en kunnen eenvoudig gewassen worden op 30 graden. Zo blijven ze lang mooi en behouden ze hun vrolijke uitstraling.

Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan je sokkenlade met de All Smiles Sock Socks van Happy Socks. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfortabele en stijlvolle sokken!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies