FALKE

Cool Kick Sneakersokken White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Polyamide 17%, Polyester 83%
Merk FALKE
Merk kleurnaam White
Merk product code 16609
Patroon Effen

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle sokken voor heren? Dan zijn de Cool Kick Sneakersokken van FALKE precies wat je nodig hebt. Deze sokken zijn gemaakt van een mix van polyamide (17%) en polyester (83%), waardoor ze zacht aanvoelen en goed ademen. De sokken zijn uitgevoerd in de kleur White, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode 16609 weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt.

De Cool Kick Sneakersokken hebben een effen patroon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende schoenen en kledingstijlen. Of je nu een casual look wilt creëren of juist een sportieve uitstraling wilt, deze sokken passen altijd bij jouw persoonlijke stijl.

Met FALKE als merk weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. FALKE staat bekend om zijn hoogwaardige sokken die comfort en duurzaamheid bieden. Met de Cool Kick Sneakersokken ben je verzekerd van sokken die lang meegaan en hun vorm behouden, zelfs na veelvuldig dragen en wassen.

Wacht niet langer en geef je sokkencollectie een upgrade met de Cool Kick Sneakersokken van FALKE. Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sokken te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies