Bonnie Doon

Cotton Sock Organic Lilac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Bonnie Doon
Merk kleurnaam Lilac
Merk product code BD934401

De Cotton Sock Organic van Bonnie Doon is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame sokken voor hun baby. Gemaakt van organisch katoen, zijn deze sokken niet alleen zacht voor de huid van uw baby, maar ook milieuvriendelijk.

De Lilac kleur van deze sokken is een mooie toevoeging aan de sokken collectie van uw baby. Het merk Bonnie Doon staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze sokken zijn geen uitzondering. Met de productcode BD934401 weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft.

Of u nu op zoek bent naar sokken voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, de Cotton Sock Organic van Bonnie Doon is een uitstekende keuze. Bestel ze vandaag nog en geef uw baby het comfort dat hij of zij verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies