IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Galaxy S20 Carrara Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Kunststof
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Carrara Gold
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy beschermhoes voor je Galaxy S20? Dan is de Fashion Case Galaxy S20 perfect voor jou! Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die houden van mode en stijl.

De Fashion Case Galaxy S20 is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt prettig aan en zorgt ervoor dat je telefoon er altijd als nieuw uitziet.

Met het merk iDeal of Sweden weet je dat je kiest voor kwaliteit en design. De Fashion Case Galaxy S20 is onderdeel van de populaire Fashion serie, die bekend staat om zijn trendy en modieuze ontwerpen.

Deze specifieke hoes heeft de kleur Carrara Gold, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. De gouden tint geeft je Galaxy S20 een elegante en glamoureuze touch, waardoor je telefoon echt opvalt.

De Fashion Case Galaxy S20 is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt. Hierdoor blijft het slanke en moderne design van de Galaxy S20 behouden, terwijl je toch geniet van optimale bescherming.

Kies voor de Fashion Case Galaxy S20 en geef je smartphone een trendy en modieuze upgrade. Bescherm je telefoon op een stijlvolle manier en laat je persoonlijkheid stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies