IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case Atelier iPhone 13 Pro Puffy Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Puffy Black
Merk product code IDACAG22-I2161P
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Serie Fashion
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 13 Pro? Dan is de Fashion Case Atelier iPhone 13 Pro perfect voor jou! Deze back cover is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire voor hun smartphone.

Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat je iPhone er altijd als nieuw uitziet. Daarnaast voelt het materiaal zacht aan en ligt de hoes comfortabel in de hand.

iDeal of Sweden is het merk achter deze Fashion Case Atelier iPhone 13 Pro. Ze staan bekend om hun kwalitatieve en trendy smartphone accessoires. De Puffy Black kleur van deze hoes voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je iPhone.

Deze hoes is geschikt voor de iPhone 13, iPhone 13 Pro en zelfs de toekomstige iPhone 14. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een nieuwe hoes moet kopen wanneer je een nieuwe iPhone aanschaft. De Fashion Case Atelier iPhone 13 Pro is onderdeel van de Fashion serie, waardoor je jouw smartphone kunt personaliseren met een modieuze touch.

Met zijn back cover ontwerp biedt deze hoes gemakkelijke toegang tot alle knoppen, poorten en functies van je iPhone. Je kunt je telefoon dus probleemloos blijven gebruiken zonder de hoes te verwijderen. Kortom, de Fashion Case Atelier iPhone 13 Pro combineert stijl, bescherming en functionaliteit op een perfecte manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies