Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
IDEAL OF SWEDEN

Atelier Wallet iPhone 12 Mini Khaki Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Khaki Croco
Merk product code IDAWAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Atelier
Type cover Book case

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartphonehoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Atelier Wallet iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden de perfecte keuze voor jou. Deze book case is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire dat hun telefoon beschermt en tegelijkertijd een fashion statement maakt.

Deze smartphonehoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal voelt zacht aan en biedt optimale bescherming tegen krassen, stoten en vuil. Met de Atelier Wallet iPhone 12 Mini hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je telefoon.

De Atelier Wallet iPhone 12 Mini is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden. Deze serie staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met de khaki croco kleur en het stijlvolle merklogo op de voorkant van de hoes, maak je gegarandeerd indruk.

Deze book case is speciaal ontworpen voor de iPhone 13 mini en biedt een perfecte pasvorm. Alle knoppen, poorten en de camera blijven volledig toegankelijk, zodat je je telefoon kunt blijven gebruiken zonder de hoes te hoeven verwijderen. Daarnaast heeft de Atelier Wallet iPhone 12 Mini handige vakjes aan de binnenkant waarin je pasjes en briefgeld kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand.

Met de Atelier Wallet iPhone 12 Mini van iDeal of Sweden combineer je functionaliteit en stijl op een unieke manier. Bestel deze trendy smartphonehoes vandaag nog en geef je iPhone 12 Mini de bescherming en uitstraling die het verdient.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies