Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 8/7/6/6s/SE Scarlet Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Scarlet Croco
Merk product code IDACAW21-I7
Model telefoon iPhone 6, iPhone 7
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 8/7/6/6s/SE? Dan is de Atelier Case Introductory van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die graag een fashion statement willen maken.

De Atelier Case Introductory is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat je hoes lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Met de opvallende kleur Scarlet Croco van iDeal of Sweden maak je zeker indruk. Deze kleur geeft je iPhone een luxe uitstraling en past perfect bij elke outfit. De merknaam iDeal of Sweden staat garant voor kwaliteit en stijl, waardoor je met deze hoes altijd goed voor de dag komt.

De Atelier Case Introductory is speciaal ontworpen voor de iPhone 6 en iPhone 7 modellen. De back cover zorgt ervoor dat je telefoon volledig beschermd is, terwijl alle knoppen en poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Je kunt dus volop genieten van alle functies van je iPhone, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen.

Met de Atelier Case Introductory van iDeal of Sweden geef je jouw iPhone niet alleen de bescherming die het verdient, maar ook een trendy en modieuze uitstraling. Bestel vandaag nog en maak een statement met je smartphonehoes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies