IDEAL OF SWEDEN

Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini Camel Croco

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Camel Croco
Merk product code IDACAW21-I2054
Model telefoon iPhone 13 mini
Serie Atelier
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 12 Mini? Dan is de Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini perfect voor jou. Deze back cover van iDeal of Sweden is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire.

De hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Het materiaal voelt zacht aan en biedt een comfortabele grip. Met de Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini hoef je je geen zorgen te maken over krassen, stoten of vlekken op je telefoon.

Deze hoes is onderdeel van de Atelier serie van iDeal of Sweden. De Camel Croco kleur geeft een luxe uitstraling aan je iPhone 12 Mini. De subtiele krokodillenprint voegt een vleugje elegantie toe aan je telefoon.

De Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini is speciaal ontworpen voor het iPhone 13 mini model. De hoes sluit perfect aan op je telefoon en biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen en poorten. Je kunt je telefoon dus gewoon blijven gebruiken zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Als je op zoek bent naar een trendy en beschermende hoes voor je iPhone 12 Mini, dan is de Atelier Case Introductory iPhone 12 Mini de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geef je telefoon een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies