Castelijn Beerens

Nappa RFID Wallet Case iPhone XR dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8.2 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15.5 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9006
Model telefoon iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 14
Type cover Book case

Op zoek naar een stijlvolle en functionele bescherming voor je iPhone XR? Dan is de Nappa RFID Wallet Case iPhone XR precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is ontworpen om perfect te passen bij je iPhone XR en biedt een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en vallen.

De Nappa RFID Wallet Case iPhone XR is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het donkere militaire kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan je telefoonhoesje.

Met een breedte van 8,2 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 15,5 cm past deze book case perfect bij je iPhone XR. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je telefoon gemakkelijk in je zak past, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat je telefoon goed beschermd blijft.

De Nappa RFID Wallet Case iPhone XR is geschikt voor volwassenen en is voorzien van een handige RFID-bescherming. Dit betekent dat je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen ongewenste scans en diefstal.

Met de mogelijkheid om de Nappa RFID Wallet Case iPhone XR te gebruiken met de iPhone 13, iPhone 13 Pro en iPhone 14, biedt dit telefoonhoesje veelzijdigheid en compatibiliteit. Of je nu een upgrade plant of al een van deze modellen bezit, deze case is perfect voor jou.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en stijlvolle book case voor je iPhone XR, zoek dan niet verder. De Nappa RFID Wallet Case iPhone XR van Castelijn Beerens is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je telefoon de bescherming en stijl die het verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies