POM Amsterdam

Shawl Paisley Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 140 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 180 cm
Materiaal Modal
Merk POM Amsterdam
Merk kleurnaam Black
Merk product code SP6985

De Shawl Paisley is een prachtige toevoeging aan de collectie sjaals van onze fashion brand e-commerce retailer. Met een breedte van 140 cm en een hoogte van 180 cm biedt deze shawl voldoende ruimte om je warm te houden tijdens koude dagen. Het materiaal, gemaakt van modal, voelt heerlijk zacht en comfortabel aan op de huid.

Speciaal ontworpen voor dames, is deze shawl perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een elegante touch aan je avondkleding wilt toevoegen, de Shawl Paisley is een veelzijdig accessoire dat je look compleet maakt.

De Shawl Paisley is afkomstig van het gerenommeerde merk POM Amsterdam, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en oog voor detail. De kleur van deze shawl is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Met de merkproductcode SP6985 ben je verzekerd van een uniek en authentiek item.

Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je garderobe met de Shawl Paisley. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe en comfort die deze shawl te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies