Fjallraven

23506 Kanken Mini Shoulder Pads Warm Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Biologisch, Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Warm Yellow
Merk product code F23506
Serie Kanken

Op zoek naar extra comfort voor je Fjallraven Kanken Mini? Dan zijn de 23506 Kanken Mini Schouderhengsels precies wat je nodig hebt! Deze schouderhengsels zijn speciaal ontworpen om je Kanken Mini rugzak nog handiger en comfortabeler te maken. Met een breedte van 2.5 cm zijn ze perfect afgestemd op de afmetingen van je rugzak.

Deze schouderhengsels zijn geschikt voor volwassenen en zijn gemaakt van duurzaam polyester materiaal. Fjallraven, een bekend merk op het gebied van outdoor en fashion, staat garant voor kwaliteit en stijl. De kleur van deze schouderhengsels is Warm Yellow, wat zorgt voor een trendy en opvallende uitstraling.

Wat deze schouderhengsels nog specialer maakt, is dat ze biologisch en gerecycled zijn. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Fjallraven, en met deze schouderhengsels draag je bij aan een beter milieu. Ze zijn onderdeel van de Kanken serie, die bekend staat om zijn functionaliteit en tijdloze design.

Met de 23506 Kanken Mini Schouderhengsels geef je je Kanken Mini rugzak een persoonlijke touch en extra draagcomfort. Bestel ze vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die ze bieden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies