XD Design

XD Design umbrella Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 102 cm
Diepte 102 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 59 cm
Materiaal Polyester
Merk XD Design
Merk kleurnaam Black
Merk product code P705.85

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische paraplu? Dan is de XD Design paraplu de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 102 cm en een hoogte van 59 cm biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regen en wind. Het materiaal, polyester, zorgt ervoor dat de paraplu duurzaam en waterdicht is.

De XD Design paraplu is speciaal ontworpen voor volwassenen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon door de stad loopt, deze paraplu is een essentieel accessoire dat je droog houdt tijdens onverwachte regenbuien.

Het merk XD Design staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze paraplu is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Black" en de productcode "P705.85" straalt deze paraplu elegantie en klasse uit.

Wacht niet langer en voeg deze XD Design paraplu toe aan je collectie. Met zijn praktische eigenschappen en trendy uitstraling is deze paraplu een must-have voor elke modebewuste volwassene. Bestel nu en blijf stijlvol beschermd tegen de regen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies