Trixie

Umbrella - Mrs. Rabbit Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 38-217
Serie Mrs Rabbit

Op zoek naar een schattige paraplu voor kinderen? Dan is de Umbrella - Mrs. Rabbit van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze paraplu behoort tot de categorie Paraplus en is perfect voor jonge fashionista's. Met zijn vrolijke roze kleur en het schattige konijnenontwerp van Mrs. Rabbit, zal deze paraplu zeker de aandacht trekken.

Wat deze paraplu nog specialer maakt, is het feit dat hij gemaakt is van gerecycled polyester. Duurzaamheid is belangrijk voor ons en daarom hebben we ervoor gekozen om gerecyclede materialen te gebruiken. Zo kun je niet alleen stijlvol zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

De Umbrella - Mrs. Rabbit heeft een unieke productcode van 38-217 en maakt deel uit van de populaire Mrs. Rabbit serie. Deze serie staat bekend om zijn schattige ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met deze paraplu kunnen kinderen in stijl de regen trotseren.

Wacht niet langer en voeg deze schattige paraplu toe aan de collectie van jouw kleine fashionista. Bestel nu de Umbrella - Mrs. Rabbit van Trixie en laat je kind stralen, zelfs op regenachtige dagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies