Trixie

Umbrella - Mrs. Elephant Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 38-214Ê
Serie Mrs Elephant

Ben je op zoek naar een paraplu die perfect is voor kinderen? Dan is de Umbrella - Mrs. Elephant van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze paraplu behoort tot de categorie Paraplus en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Wat deze paraplu extra bijzonder maakt, is dat hij gemaakt is van gerecycled polyester. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ben je ook nog eens trendy bezig. De duurzaamheid van deze paraplu is dus zeker iets om trots op te zijn!

De Umbrella - Mrs. Elephant heeft een prachtige blauwe kleur, die perfect past bij de speelse uitstraling van het merk Trixie. Met de merkproductcode 38-214Ê weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Deze paraplu maakt deel uit van de serie Mrs Elephant, waardoor hij perfect past bij andere items uit deze collectie. Of je nu naar school gaat of een dagje uit, met de Umbrella - Mrs. Elephant ben je altijd goed beschermd tegen regenachtig weer.

Wacht niet langer en voeg deze stijlvolle en duurzame paraplu toe aan je collectie! Bestel nu en maak een statement met de Umbrella - Mrs. Elephant van Trixie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies