Trixie

Umbrella - Mr. Fox Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Orange
Merk product code 38-210
Serie Mr Fox

Ben je op zoek naar een paraplu voor kinderen? Dan is de Umbrella - Mr. Fox van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze paraplu behoort tot de Paraplus categorie en is perfect voor de jonge avonturiers.

De Umbrella - Mr. Fox is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze paraplu bij aan een beter milieu. Het merk Trixie staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze paraplu is daar geen uitzondering op.

Met zijn opvallende oranje kleur en het unieke ontwerp van Mr. Fox, zal deze paraplu zeker de aandacht trekken. Of het nu regent of niet, je kind zal dol zijn op het gebruik van deze paraplu.

De Umbrella - Mr. Fox heeft een merkproductcode van 38-210 en behoort tot de serie Mr. Fox. Het is een must-have accessoire voor elke kleine avonturier. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen met deze geweldige paraplu!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies