Resfeber

Headband Nisia Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 13 cm
Materiaal Acryl
Merk Resfeber
Merk kleurnaam Grey
Merk product code A009

Op zoek naar een trendy en comfortabele manier om warm te blijven tijdens de koude wintermaanden? Dan is de Headband Nisia van Resfeber de perfecte keuze voor jou. Deze oorwarmers zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een breedte van 22 cm en een hoogte van 13 cm. Gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal, bieden ze niet alleen warmte, maar ook een zacht en aangenaam gevoel.

De Headband Nisia is een must-have accessoire voor elke fashionista. Het grijze kleurenschema past perfect bij elke outfit en voegt een vleugje stijl toe aan je winterlook. Met de merkproductcode A009 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Resfeber, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor duurzaamheid en vakmanschap.

Of je nu een dagje gaat winkelen in de stad of een winterwandeling maakt in het park, met de Headband Nisia blijf je niet alleen warm, maar zie je er ook nog eens geweldig uit. Bestel vandaag nog jouw eigen Headband Nisia en geniet van comfort en stijl tijdens de koude seizoenen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies