Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Vans

By Milford Beanie Boys True Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Acryl
Merk Vans
Merk kleurnaam True Blue
Merk product code VN0A36OJ7WM1
Pasvorm Regular
Serie Milford
Wasvoorschriften 30 graden

De By Milford Beanie Boys is een must-have voor stoere jongens die er graag trendy bijlopen. Deze muts behoort tot de categorie Mutsen en is gemaakt van hoogwaardig acryl materiaal. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en dat is zeker terug te zien in deze muts. De kleur True Blue geeft de muts een frisse uitstraling en past perfect bij de winterse dagen.

De pasvorm van de By Milford Beanie Boys is regular, wat betekent dat de muts comfortabel zit en niet te strak of te los om het hoofd valt. De muts behoort tot de Milford serie van Vans en heeft de productcode VN0A36OJ7WM1. De wasvoorschriften zijn eenvoudig, de muts kan gewassen worden op 30 graden.

De By Milford Beanie Boys is speciaal ontworpen voor kinderen. De muts is niet alleen trendy, maar ook functioneel. Het houdt het hoofd van uw kind warm tijdens de koude winterdagen. De muts is perfect te combineren met verschillende outfits en is een echte eye-catcher.

Als u op zoek bent naar een trendy en kwalitatieve muts voor uw kind, dan is de By Milford Beanie Boys zeker een goede keuze. Het merk Vans staat bekend om zijn kwaliteit en dat is zeker terug te zien in deze muts. De kleur True Blue geeft de muts een frisse uitstraling en past perfect bij de winterse dagen. Bestel deze muts vandaag nog en uw kind zal er gegarandeerd trendy bijlopen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies