Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Herschel Supply Co.

Baby Beanie 6-18 Months Peacoat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Acryl
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat
Merk product code 1121

De Baby Beanie 6-18 maanden van Herschel Supply Co. is de perfecte muts voor jouw kleintje. Gemaakt van acryl, biedt deze muts warmte en comfort voor de gevoelige huid van je baby.

Deze muts is speciaal ontworpen voor baby's en is verkrijgbaar in de kleur Peacoat. De merkproductcode is 1121, wat betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.

Herschel Supply Co. is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Met deze Baby Beanie 6-18 maanden bewijzen ze opnieuw hun vakmanschap en oog voor detail.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele muts voor je baby, dan is de Baby Beanie 6-18 maanden van Herschel Supply Co. de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de warmte en bescherming die hij of zij verdient.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies