Fjallraven

Structure Beanie Chalk White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Wol
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Chalk White
Merk product code F78006

De Structure Beanie van Fjallraven is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een warme en stijlvolle muts. Gemaakt van hoogwaardige wol, biedt deze muts uitstekende bescherming tegen de koude winterdagen.

Met zijn merk kleurnaam "Chalk White" is deze muts een echte eyecatcher. Het minimalistische ontwerp past perfect bij elke outfit en voegt een vleugje Scandinavische stijl toe aan je look.

De F78006 is de productcode van deze muts en staat garant voor de hoge kwaliteit die Fjallraven biedt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn duurzame en functionele outdoor kleding en accessoires.

Kortom, de Structure Beanie is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een warme en stijlvolle muts van hoge kwaliteit. Met zijn minimalistische ontwerp en opvallende kleur is deze muts een echte must-have voor de winter.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies