Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Bickley and Mitchell

Beanie Army

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk BICKLEY AND MITCHELL
Merk kleurnaam Army
Merk product code 3007-01-11

Op zoek naar een stoere en duurzame muts voor kinderen? Dan is de Beanie van BICKLEY AND MITCHELL echt iets voor jou! Deze trendy muts behoort tot de categorie Mutsen en is gemaakt van gerecycled polyester. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

De Beanie in de kleur Army is perfect voor avontuurlijke kids die graag buiten spelen. Dankzij het gerecyclede materiaal draag je ook nog eens bij aan een duurzame wereld. Deze muts is niet alleen trendy, maar ook verantwoord!

Met de merkproductcode 3007-01-11 weet je zeker dat je een authentiek product van BICKLEY AND MITCHELL in handen hebt. De muts is speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze comfortabel en stijlvol de winter door kunnen.

Wacht niet langer en bestel deze geweldige Beanie vandaag nog voor jouw kind! Ze zullen er zeker van genieten en jij draagt bij aan een duurzamere wereld. Bestel nu en ontvang de muts snel en gemakkelijk bij jou thuis!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies