WOUF

Hearts Mask Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.5 cm
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Wouf
Merk kleurnaam Red
Merk product code FM200015
Size info Wegens hygiënische redenen nemen wij dit artikel niet retour

Ben je op zoek naar een stijlvol en trendy mondkapje? Dan is het Hearts Mask van Wouf echt iets voor jou! Dit mondkapje behoort tot de categorie Mondkapjes en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 17 cm en een hoogte van 10.5 cm biedt dit mondkapje een comfortabele pasvorm.

Het Hearts Mask is gemaakt van hoogwaardig polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een duurzaam en ademend materiaal, maar ook voor een zachte en prettige ervaring tijdens het dragen. Het merk Wouf staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit mondkapje is daar geen uitzondering op.

Met de opvallende rode kleur en het unieke ontwerp is het Hearts Mask een echte eyecatcher. Het merk kleurnaam "Red" geeft het mondkapje een speelse en levendige uitstraling. De productcode van dit specifieke model is FM200015, waardoor je altijd het juiste product kunt vinden.

Houd er rekening mee dat vanwege hygiënische redenen dit artikel niet geretourneerd kan worden. We willen ervoor zorgen dat je altijd een nieuw en ongebruikt mondkapje ontvangt. Bestel vandaag nog het Hearts Mask en bescherm jezelf op een stijlvolle manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies