Ted Baker

Nicco Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 254140
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Badkamer

Op zoek naar een stijlvolle en praktische make-up tas? Dan is de Nicco make-up tas van Ted Baker perfect voor jou! Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 9 cm diep en 17 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je make-up essentials.

De Nicco make-up tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig polyamide, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Ted Baker, een bekend merk in de mode-industrie, heeft deze make-up tas ontworpen in een prachtige bleekroze kleur. De merknaam "Pale Pink" geeft de tas een vrouwelijke en elegante uitstraling. Met de merkproductcode "254140" weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker-product in handen hebt.

De Nicco make-up tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je make-up veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen. Of je nu thuis bent of onderweg, deze tas is perfect voor gebruik in de badkamer of waar je maar wilt.

Met de Nicco make-up tas van Ted Baker ben je altijd goed georganiseerd en zie je er stijlvol uit, waar je ook gaat. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies