BALLIN Amsterdam

Hat Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Ballin Amsterdam
Merk kleurnaam Black
Merk product code 22037704

Deze pet is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een stoere en trendy look. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze pet niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het merk Ballin Amsterdam staat bekend om zijn unieke ontwerpen en deze pet is daar geen uitzondering op. Met de merknaam in het zwart op de voorkant, is deze pet een echte eyecatcher.

Deze pet is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft de merkproductcode 22037704. Het is gemakkelijk te combineren met verschillende outfits en kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een dagje uit met vrienden of een casual dag op school, deze pet is een geweldige aanvulling op elke outfit.

Als je op zoek bent naar een pet die niet alleen stijlvol is, maar ook van hoge kwaliteit, dan is deze pet van Ballin Amsterdam de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies