Ted Baker

Nikara Pale Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 6 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Pale Pink
Merk product code 254142
Type sluiting Ritssluiting
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle etui om je kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden? Maak kennis met Nikara, een prachtige etui van het merk Ted Baker. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 6 cm biedt deze etui voldoende ruimte voor al je essentials.

De Nikara etui is speciaal ontworpen voor dames en heeft een elegante pale pink kleur, die perfect past bij elke outfit. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, is deze etui duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Of je nu op kantoor bent of onderweg, de Nikara etui is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Met de merkproductcode 254142 weet je zeker dat je een authentiek Ted Baker item in handen hebt. Bestel vandaag nog de Nikara etui en geef jezelf een stijlvolle en praktische toevoeging aan je dagelijkse leven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies