Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Kipling

Gitroy Blue Ink C

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Blue Ink C
Merk product code KPK13564X44
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Serie Gitroy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle etui die perfect is voor volwassenen? Dan is de Gitroy etui van Kipling precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 23 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 10 cm, biedt deze etui voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Gitroy etui is gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de etui.

Met de ritssluiting kun je de etui gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft de Gitroy etui 2 buitenvakken met ritssluiting, waardoor je kleine items georganiseerd kunt opbergen.

De Gitroy etui maakt deel uit van de Gitroy serie van Kipling en heeft de kleurnaam "Blue Ink C". Met de merkproductcode KPK13564X44 ben je verzekerd van een authentiek Kipling-product van hoge kwaliteit.

Met een volume van 1 liter biedt deze etui voldoende ruimte voor al je essentials. Of je hem nu gebruikt voor school, werk of onderweg, de Gitroy etui is de perfecte metgezel voor elke fashion-forward volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies