Dakine

School Case Grapevine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 6 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Dakine
Merk kleurnaam Grapevine
Merk product code D8160041
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie School
Type sluiting Ritssluiting

De School Case is een trendy etui van het merk Dakine. Met een breedte van 24 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 6 cm biedt dit etui voldoende ruimte voor al je schoolbenodigdheden. Het is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De School Case is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stijlvolle zwarte kleur hardware. Het merk Dakine staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en dit etui is daar geen uitzondering op. Met een ritssluiting is je inhoud veilig opgeborgen en kun je gemakkelijk bij je spullen.

Dit etui uit de School serie heeft twee binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Of je nu pennen, potloden, gummen of andere kleine accessoires wilt opbergen, dit etui biedt voldoende opbergmogelijkheden.

De School Case in de kleur Grapevine is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met de gerecyclede materialen en het oog voor detail is dit etui een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en milieubewuste accessoire. Bestel nu de School Case en maak een statement met je schoolbenodigdheden!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies