Trixie

Wooden beads maze Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 15 cm
Materiaal Hout
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 36-148
Serie Mr Lion

Op zoek naar een leuk en educatief speeltje voor je kleintje? Dan is de Wooden beads maze Mr. Lion van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit speeltje behoort tot de categorie Boxspeeltjes en is speciaal ontworpen voor baby's.

De Wooden beads maze Mr. Lion heeft een afmeting van 11 cm breed, 8 cm diep en 15 cm hoog. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor je kindje om mee te spelen. Het speeltje is voorzien van een vrolijk ontwerp met de kleurnaam "Mr. Lion", wat het extra aantrekkelijk maakt voor je kleintje.

Dit speeltje is niet alleen leuk, maar ook stimulerend voor de ontwikkeling van je baby. De verschillende houten kralen en het doolhofvormige ontwerp zorgen voor een uitdagende speelervaring. Je kleintje kan de kralen verschuiven en door het doolhof bewegen, wat helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

De Wooden beads maze Mr. Lion is onderdeel van de "Mr Lion" serie van Trixie. Dit betekent dat je het speeltje kunt combineren met andere producten uit dezelfde serie, waardoor je een leuke en coherente speelomgeving kunt creëren voor je kleintje.

Wacht niet langer en voeg de Wooden beads maze Mr. Lion toe aan je winkelwagen! Het is een geweldig cadeau voor je eigen baby of als kraamcadeau voor een vriend of familielid. Bestel nu en laat je kleintje genieten van dit prachtige houten speeltje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies