Trixie

Plush toy large Mr. Fox Mr. Fox

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 1 cm
Doelgroep Kinderen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 38 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Fox
Merk product code 25-210
Serie Mr Fox
Wasvoorschriften 30 graden

Maak kennis met de Plush toy large Mr. Fox van Trixie, een knuffel die perfect is voor kinderen. Met zijn indrukwekkende hoogte van 38 cm en een diepte van slechts 1 cm, is deze knuffel niet alleen schattig, maar ook gemakkelijk mee te nemen. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze knuffel niet alleen zacht en knuffelbaar, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Deze knuffel behoort tot de Mr. Fox serie van Trixie en heeft de merk kleurnaam "Mr. Fox". Met zijn levendige kleuren en charmante uitstraling zal deze knuffel zeker de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen. De wasvoorschriften zijn eenvoudig: gewoon wassen op 30 graden. Houd er rekening mee dat deze knuffel niet geschikt is voor de droger.

Met zijn biologische duurzaamheid en hoogwaardige materialen is de Plush toy large Mr. Fox een knuffel waar zowel ouders als kinderen dol op zullen zijn. Voeg deze schattige knuffel toe aan je collectie en geniet van eindeloze knuffelmomenten met Mr. Fox!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies