Trixie

Natural rubber grasping toy Mr. Polar Bear Mr. Polar Bear

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Natuurlijk
Hoogte 8 cm
Materiaal Rubber 100%
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Polar Bear
Merk product code 37-651
Serie Mr Polar Bear

Op zoek naar een schattig en duurzaam bijtspeeltje voor je kleintje? Dan is de Natural rubberen grijpspeeltje Mr. Polar Bear van Trixie perfect voor jou! Dit bijtspeeltje behoort tot de categorie "Bijtringen" en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 13 cm, een diepte van 1.5 cm en een hoogte van 8 cm, is dit speeltje ideaal voor kleine handjes om vast te pakken en te verkennen.

Wat dit bijtspeeltje echt bijzonder maakt, is het gebruik van 100% natuurlijk rubber. Dit materiaal is niet alleen veilig voor je kind, maar ook milieuvriendelijk. Het is een duurzame keuze die zowel goed is voor je kleintje als voor de planeet. Daarnaast is dit speeltje onderdeel van de "Mr. Polar Bear" serie, met de merknaam "Mr. Polar Bear" en de productcode "37-651".

Met de Natural rubberen grijpspeeltje Mr. Polar Bear van Trixie geef je je kind een speeltje dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook veilig en duurzaam is. Laat je kleintje genieten van dit schattige bijtspeeltje en ontdek de wereld op een speelse en verantwoorde manier!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies