Trixie

Kangaroo Muslin Cloth Bliss Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 65 cm
Doelgroep Baby
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger
Hoogte 50 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Bliss Mustard
Merk product code 70-095
Patroon Effen
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een zachte en veelzijdige doek voor je kleintje? Dan is de Kangaroo Muslin Cloth van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze doek behoort tot de categorie Knuffels en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 65 cm en een hoogte van 50 cm is deze doek perfect om je baby in te wikkelen, als spuugdoek te gebruiken of zelfs als lichtgewicht dekentje.

Gemaakt van organisch katoen, biedt deze doek niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het materiaal is zacht voor de gevoelige huid van je kleintje en kan gemakkelijk gewassen worden op 30 graden. Bovendien is de Kangaroo Muslin Cloth geschikt voor de droger, waardoor je hem snel weer kunt gebruiken.

Deze doek is van het merk Trixie en heeft de kleurnaam Bliss Mustard. Het effen patroon zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl de subtiele kleur een vleugje stijl toevoegt aan elke outfit. Met de productcode 70-095 weet je zeker dat je de juiste doek in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je baby het comfort en de stijl die hij verdient met de Kangaroo Muslin Cloth van Trixie. Bestel vandaag nog en geniet van de veelzijdigheid en kwaliteit van deze prachtige doek!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies