Trixie

Counting book Counting

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 13 cm
Materiaal Karton
Merk Trixie
Merk kleurnaam Counting
Merk product code 35-621

Op zoek naar een leuk en educatief cadeau voor kinderen? Dan is het Counting boek van Trixie precies wat je zoekt! Dit speelgoedboek is perfect voor kinderen die willen leren tellen op een leuke en interactieve manier.

Het Counting boek heeft een afmeting van 13 cm bij 13 cm en is gemaakt van stevig karton, waardoor het lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een veilige en duurzame speelervaring.

Met het Counting boek kunnen kinderen niet alleen leren tellen, maar ook kleuren en vormen herkennen. Het boek is voorzien van heldere en kleurrijke illustraties die de aandacht van kinderen trekken en hun interesse stimuleren.

Trixie, een bekend merk in de speelgoedindustrie, heeft dit boek met zorg ontworpen en ontwikkeld. Het merk kleurnaam van het boek is "Counting" en de productcode is "35-621". Dit geeft aan dat het boek onderdeel is van de Counting collectie van Trixie.

Geef je kinderen een geweldige leerervaring met het Counting boek van Trixie. Bestel het vandaag nog en laat ze op een leuke en interactieve manier leren!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 18,32 Normale prijs 22,90

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies