Studio Noos

Teddy Bear Small 10 cm Ecru

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Polyester
Merk Studio Noos
Merk kleurnaam Ecru

Op zoek naar een schattige metgezel? Maak kennis met onze Teddy Bear Small 10 cm uit de categorie Knuffels. Dit knuffelbeest is perfect voor dames die op zoek zijn naar een liefdevol gezelschap. Met een hoogte van 10 cm is deze teddybeer klein maar oh zo schattig!

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is deze knuffelbeer heerlijk zacht en knuffelbaar. Het materiaal zorgt ervoor dat hij lang meegaat en zijn vorm behoudt, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Onze Teddy Bear Small 10 cm is van het merk Studio Noos, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Deze teddybeer is uitgevoerd in de kleur Ecru, een prachtige neutrale tint die gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je hem nu cadeau wilt doen aan een geliefde of gewoon je eigen collectie wilt uitbreiden, deze Teddy Bear Small 10 cm zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies