Little Indians

Play Pen Mat Dusty Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 90 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 90 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Dusty Olive
Merk product code PPM14

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle speelmat voor je kleintje? Dan is de Play Pen Mat van Little Indians de perfecte keuze. Deze speelmat behoort tot de categorie Babygyms en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte en hoogte van 90 cm biedt deze mat voldoende ruimte voor je kleintje om te spelen en te ontdekken.

Wat deze speelmat echt bijzonder maakt, is het gebruik van organisch katoen als materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een zachte en comfortabele ondergrond, maar is ook nog eens milieuvriendelijk. Little Indians staat bekend om hun aandacht voor duurzaamheid en met deze speelmat laten ze zien dat ze ook aan de allerkleinsten denken.

De Play Pen Mat is afkomstig van het merk Little Indians en heeft de kleurnaam "Dusty Olive". Deze subtiele en trendy kleur past perfect bij elke moderne kinderkamer. Bovendien is de speelmat voorzien van een unieke productcode, namelijk "PPM14". Zo kun je altijd gemakkelijk de juiste mat terugvinden.

Met de Play Pen Mat van Little Indians geef je je baby een veilige en comfortabele speelplek. Het organisch katoenen materiaal, de trendy kleur en het oog voor duurzaamheid maken deze speelmat een must-have voor elke ouder. Bestel nu en laat je kleintje genieten van speelplezier op deze prachtige mat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies