Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
LIEWOOD

Emi Wet Wipes Cover Dark Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 6.2 cm
Materiaal Siliconen
Merk Liewood
Merk kleurnaam Dark Rose
Merk product code 12999

Op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing om natte doekjes op te bergen? Maak kennis met de Emi Wet Wipes Cover van Liewood! Deze handige hoes is speciaal ontworpen voor kinderen en is perfect voor het bewaren van natte servetten. Met een breedte van 12 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 6.2 cm, biedt deze hoes voldoende ruimte voor al je natte doekjes.

Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, is de Emi Wet Wipes Cover duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de hoes waterdicht is, waardoor je natte doekjes altijd fris en vochtig blijven. Bovendien is deze hoes verkrijgbaar in de prachtige kleur Dark Rose, waardoor het een trendy en eigentijdse toevoeging is aan je baby- of kinderkamer.

Met het merk Liewood ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De Emi Wet Wipes Cover is geen uitzondering. Met een merkproductcode van 12999, weet je dat je een betrouwbaar en hoogwaardig product in handen hebt. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze praktische en trendy Emi Wet Wipes Cover van Liewood toe aan je winkelwagen en geniet van een georganiseerde en stijlvolle opbergoplossing voor je natte doekjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies