Les Reves d Anais

Changing pad cover70x45cm Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 70 cm
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Hoogte 45 cm
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Les Reves d Anais
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 50-023

De Changing pad cover70x45cm van Les Reves d Anais is een must-have voor elke ouder. Met een breedte van 70 cm en een hoogte van 45 cm past deze hoes perfect om elk aankleedkussen. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze hoes niet alleen zacht en comfortabel voor je baby, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Deze Changing pad cover is speciaal ontworpen voor baby's en biedt een veilige en hygiënische omgeving tijdens het verschonen. Het biologische katoen zorgt ervoor dat de hoes zacht aanvoelt op de gevoelige huid van je kleintje. Bovendien is de hoes gemakkelijk te wassen en te onderhouden, waardoor je altijd een frisse en schone omgeving voor je baby kunt creëren.

Les Reves d Anais staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze Changing pad cover is geen uitzondering. Met de kleurnaam "Olive" voegt deze hoes een vleugje stijl toe aan de babykamer. De productcode van deze hoes is 50-023, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Investeer in de beste kwaliteit voor je baby met de Changing pad cover70x45cm van Les Reves d Anais. Deze biologische en duurzame hoes biedt niet alleen comfort en bescherming, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. Bestel vandaag nog en geef je baby de beste verzorging die hij verdient!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies