Jollein

Washandje Hydrofiel Dotted & Rabbit 2 Stuks Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20 cm
Materiaal Organisch katoen
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 536-848-66075

Op zoek naar zachte en stijlvolle washandjes voor je kinderen? Dan zijn de Washandje Hydrofiel Dotted & Rabbit 2 Stuks van Jollein precies wat je nodig hebt. Deze washandjes behoren tot de categorie Washandjes en zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze niet alleen heerlijk zacht aanvoelen, maar ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

Met een breedte van 15 cm en een hoogte van 20 cm zijn deze washandjes perfect formaat voor kleine handjes. Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en het wassen een plezierige ervaring wordt.

De Washandje Hydrofiel Dotted & Rabbit 2 Stuks zijn afkomstig van het bekende merk Jollein, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy producten. De kleur van deze washandjes is nougat, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Met de merkproductcode 536-848-66075 weet je zeker dat je de originele en authentieke Washandje Hydrofiel Dotted & Rabbit 2 Stuks van Jollein in handen hebt. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met deze prachtige washandjes voor kinderen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies