Jollein

Slaapzak Zomer Hydrofiel 70 cm Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Hydrofiel
Merk Jollein
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code 048-510-00093

De Slaapzak Zomer Hydrofiel 70 cm van Jollein is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een comfortabele en kwalitatieve slaapzak. Gemaakt van hydrofiel materiaal, biedt deze slaapzak een zachte en ademende ervaring voor een goede nachtrust.

Met de merk kleurnaam Nougat, heeft deze slaapzak een stijlvolle uitstraling die past bij elke slaapkamer. De merk product code 048-510-00093 zorgt ervoor dat u de juiste slaapzak gemakkelijk kunt vinden en bestellen.

Als een gerenommeerd merk in de slaapzakken industrie, kunt u erop vertrouwen dat Jollein alleen de beste materialen gebruikt om hun producten te maken. Deze slaapzak is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt de perfecte balans tussen comfort en kwaliteit.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige slaapzak voor uw kind, dan is de Slaapzak Zomer Hydrofiel 70 cm van Jollein de perfecte keuze. Bestel nu en geef uw kind de beste nachtrust die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies