Jollein

Babyboekje Spring Garden Spring Garden

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 13 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Spring Garden
Merk product code 221-001-67018

Op zoek naar een schattig en kleurrijk babyboekje? Dan is het Babyboekje Spring Garden van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit boekje behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte en hoogte van 13 cm is het perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden en te verkennen.

Het Babyboekje Spring Garden is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht en duurzaam is. Het is ontworpen met vrolijke kleuren en patronen die de aandacht van je kleintje zullen trekken. Het merk Jollein staat bekend om zijn kwaliteit en dit boekje is geen uitzondering. Met de merknaam "Spring Garden" en productcode "221-001-67018" weet je dat je een betrouwbaar en stijlvol product in handen hebt.

Dit babyboekje is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook educatief. Het helpt bij de ontwikkeling van de zintuigen en stimuleert de motorische vaardigheden van je baby. Elke pagina is voorzien van verschillende texturen, geluiden en activiteiten om te ontdekken. Je kleintje zal genieten van het voelen, luisteren en spelen met dit interactieve boekje.

Bestel vandaag nog het Babyboekje Spring Garden van Jollein en geef je baby een geweldige speelervaring vol kleur en plezier. Het is het perfecte cadeau voor een babyshower of verjaardag. Wacht niet langer en voeg dit schattige boekje toe aan je winkelwagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies