Done by Deer

Yummyplus Spoon and Fork Set Sea Friends Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 14.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 1.5 cm
Materiaal Rubber
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder

Ben je op zoek naar een schattige en praktische bestekset voor je kleintje? Dan is de Yummyplus Lepel en Vork Set Sea Friends perfect voor jou! Deze set behoort tot de categorie Bestek en is speciaal ontworpen voor kinderen.

De Yummyplus Lepel en Vork Set Sea Friends heeft een breedte van 10 cm, een diepte van 14.5 cm en een hoogte van 1.5 cm. Het materiaal is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een zachte en comfortabele grip voor kleine handjes. Het merk achter deze set is Done by deer, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze set is Powder, een prachtige tint die perfect past bij elke tafelsetting.

Met de Yummyplus Lepel en Vork Set Sea Friends kunnen kinderen op een leuke en veilige manier leren eten. De schattige zeedierenvormen op de handvatten zullen de verbeelding van je kleintje prikkelen en het etenstijd leuk maken. Deze set is niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan de eettafel.

Bestel vandaag nog de Yummyplus Lepel en Vork Set Sea Friends en geef je kind een geweldige eetervaring! Het is het perfecte cadeau voor jonge ouders of voor een speciale gelegenheid. Wacht niet langer en voeg deze schattige en praktische bestekset toe aan je winkelwagen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies