Done by Deer

Silicone Mini Mug 3 Pack Colour Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.6 cm
Diepte 6.6 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 7.4 cm
Materiaal Siliconen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Colour Mix

Ben je op zoek naar een schattige en praktische drinkbeker voor je kleintje? Dan is de Silicone Mini Mug 3 Pack van Done by deer perfect voor jou! Deze set van drie bekers is speciaal ontworpen voor kinderen en is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal.

Met een breedte en diepte van 6.6 cm en een hoogte van 7.4 cm, zijn deze bekers ideaal voor kleine handjes om vast te houden. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de bekers zacht en flexibel zijn, waardoor ze niet gemakkelijk breken. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en vaatwasserbestendig.

De Silicone Mini Mug 3 Pack komt in een leuke Colour Mix, waardoor je kleintje kan genieten van verschillende kleuren tijdens het drinken. Het merk Done by deer staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, dus je kunt erop vertrouwen dat deze bekers zowel functioneel als trendy zijn.

Wacht niet langer en geef je kind een geweldige drinkervaring met de Silicone Mini Mug 3 Pack van Done by deer. Bestel vandaag nog en maak van drinktijd een plezierige en kleurrijke gelegenheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 16,45 Normale prijs 22,90

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies