Done by Deer

Sensory Baby Book Sea Friends Colour Mix

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 13 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Colour Mix

Ben je op zoek naar een uniek en stimulerend speeltje voor je kleintje? Dan is de Sensory Baby Book Sea Friends perfect voor jou! Dit schattige boxspeeltje is speciaal ontworpen om de zintuigen van je baby te prikkelen en tegelijkertijd hun nieuwsgierigheid te bevredigen.

Met een breedte van 5 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 13 cm is dit speeltje perfect formaat voor kleine handjes om vast te pakken en te verkennen. Gemaakt van zacht katoen, biedt het een veilige en comfortabele speelervaring voor je kleintje.

De Sensory Baby Book Sea Friends is speciaal ontworpen voor baby's en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het kleurrijke ontwerp en de verschillende texturen stimuleren de tastzin en visuele ontwikkeling van je baby, terwijl ze zich vermaken met de schattige zeewezens.

Dit boxspeeltje is gemaakt door het bekende merk Done by deer, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. De kleurrijke mix van kleuren geeft dit speeltje een vrolijke uitstraling die zeker de aandacht van je kleintje zal trekken.

Wacht niet langer en geef je baby een geweldige speelervaring met de Sensory Baby Book Sea Friends. Bestel vandaag nog en zie hoe je kleintje geniet van dit stimulerende en schattige boxspeeltje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies