Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Done by Deer

Cozy Friend Elphee Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 0.3 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 20 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey
Merk product code 4313802
Serie Elphee

Maak kennis met je nieuwe knuffelvriend, Cozy Friend Elphee! Deze schattige knuffel behoort tot de categorie Knuffels en is perfect voor baby's. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 0.3 cm en een hoogte van 20 cm, is deze knuffel precies de juiste maat om vast te houden en mee te knuffelen.

Gemaakt van hoogwaardig polyester, is Cozy Friend Elphee heerlijk zacht en knuffelbaar. Het materiaal voelt comfortabel aan en is veilig voor baby's om mee te spelen. Het merk achter deze knuffel is Done by deer, een bekend en vertrouwd merk in de wereld van babyproducten.

Cozy Friend Elphee is onderdeel van de Elphee serie van Done by deer. Met zijn grijze kleur is deze knuffel tijdloos en past hij perfect bij elke babykamer. De merkproductcode voor deze knuffel is 4313802, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Laat je kleintje genieten van het gezelschap van Cozy Friend Elphee. Deze knuffel zal snel een favoriet worden en biedt troost en vreugde. Bestel vandaag nog en geef je baby een nieuwe knuffelvriend!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies