Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
Done by Deer

Comfort Blanket Raffi Mustard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 40 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 0.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Mustard

Op zoek naar het perfecte knuffeldeken voor je kleintje? Maak kennis met de Comfort Blanket Raffi van Done by deer. Dit knuffeldeken behoort tot de categorie Knuffels en is speciaal ontworpen voor baby's. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 40 cm en een hoogte van 0.5 cm, is dit de ideale maat voor kleine handjes om vast te houden en mee te knuffelen.

Gemaakt van zacht katoen, biedt de Comfort Blanket Raffi een heerlijk comfortabele ervaring voor je baby. Het materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een warm en knus gevoel. De mooie mosterdgele kleur van Done by deer voegt een vleugje stijl toe aan het knuffeldeken, waardoor het er niet alleen geweldig uitziet, maar ook perfect past bij de trendy outfits van je kleintje.

Done by deer is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor baby's en kinderen. Met de Comfort Blanket Raffi laten ze zien waarom ze zo geliefd zijn bij ouders over de hele wereld. Dit knuffeldeken combineert functionaliteit met een speels ontwerp, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke baby.

Geef je baby het ultieme knuffelmaatje met de Comfort Blanket Raffi van Done by deer. Bestel vandaag nog en geniet van de zachtheid en stijl die dit knuffeldeken te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies